31 березня 2010 р.

Янукович скасував поїздку до Львова

Запланована на 25 березня робоча поїздка Президента України Віктора Януковича у Львівську область скасована.
Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.
Інформація про причини відміни поїздки Януковича у Львівській ОДА відсутня.
Тим часом, член політради Нашої України Андрій Парубій переконаний, що відміна поїздки Януковича до Львова - це перша велика прилюдна поразка новообраного глави держави.
"Адже було відомо, що цього дня Наша Україна і ціла низка громадських і студентських організацій планували багатотисячне пікетування Януковича, що мало на меті чітко задекларувати наше відношення і до призначення Табачника міністром освіти, і до бажання Януковича скасувати присвоєння звання Героя України Бандері і Шухевичу", - зазначив  Парубій.
Депутат вважає, що Янукович так і не зрозумів, що він є Президентом “не лише Донецької області”, а Президентом усієї України. "Це його перша привселюдна поразка повинна йому чітко продемонструвати: якщо він і надалі формуватиме подібну політику, то не зможе приїхати на будь-який публічний захід і стане просто персоною нон-грата у цілій низці областей України", - підкреслив нашоукраїнець.
При цьому він зазначив, що "Янукович повинен зрозуміти: якщо його політика формуватиметься не у Києві, а у Кремлі, він так і не зможе стати Президентом усієї України, а залишатиметься лише Президентом Донецька".
"Скасування його візиту - це перший сигнал для Януковича, який повинен стати яскравим уроком для Президента України у проведенні як внутрішньої, так і зовнішньої політики", - резюмував Парубій.
Як повідомлялося, 16 березня під час перебування у Львові віце-прем’єр-міністр з питань підготовки Євро-2012 Борис Колесніков  заявив, що 25 березня Львів відвідає Президент України Віктор Янукович.

Немає коментарів: