31 березня 2010 р.

Мангали і грилі

Один із старих способів приготування їжі - це кінцево гриль. І хоча сьогодні ми вже рідко користуємося відкритим вогнем, віддаючи перевагу готовому, купленому в супермаркеті деревному вугіллю і спеціальному приладу - газовому грилю. На найзвичайнішій вечірці, під час якої гостям будуть запропоновані піджарені баклажани і помідори, запечена рибка, ароматне м'ясо приготовані на газовому грилі - всі отримають задоволення - і гурмани, і вегетаріанці, і любителі м'ясних блюд.
Мангал - мабуть, найпростіший пристрій для приготування пищи на відкритому вогні. Є ящиком прямокутної форми заввишки 30 - 40 див. Як правило, в нижній частині стінок є отвори для притоки повітря. Це дозволяє забезпечити достатній жар від вугілля або підтримати вогонь. Мангалів умовно можна розділити на доладні і не доладні .
Мангали і грилі
Гриль газовий EXPERT 2 Deluxe 
Потужність: 7кВт. Регулятор потужності. Пьезоподжіг. Площа приготування: 1500 кв.см. Паливо: газ (пропан/Бутан) - балони від 5 до 27л. Витрата газу: 2х255г/ч + 120 г/ч. Ідеальний продукт для барбекю в саду, на дачі.
Мангали і грилі
Неіржавіючий розкладний мангал 5204 Stands 
Мангал - мабуть, найпростіший і зручніший пристрій для приготування пищи на відкритому вогні. Посилений неіржавіючий розкладний мангал з набором 6-ти шампурів.
Мангали і грилі 
Розкладний мангал 4081 
Мангал - найпростіший і зручніший пристрій для приготування пищи на відкритому вогні. Є ящиком прямокутної форми розміри 43 х 25 див. У нижній частині стінок є отвори для притоки повітря. Це дозволяє забезпечити достатній жар від вугілля або підтримати вогонь.
Мангали і грилі
Набір з 6-ти шампурів в чохлі 
Набір з 6-ти шампурів з неіржавіючої сталі завтовшки 2,5мм. Ідеально підходять для приготування м'яса, морепродуктів, овочів. Сумка-чохол в комплекті.
Мангали і грилі
Вугільний гриль 4017 
Один із старих способів приготування пищи - це кінцево гриль. Вугільний гриль - це досить простою і дуже популярний вид гриля на твердому паливі (як правило вугілля). Портативний вугільний гриль. Площа приготування: 41 х 25 х 5 див.
Мангали і грилі
Чавунний вугільний гриль 4043 
Чавунний вугільний гриль. Діаметр 35 див. Вугільний гриль - достатньо простій і дуже популярний вид гриля на твердому паливі. Чавунні грилі можуть запросто витримувати достатньо високі температури, тому їх Ви можете використовувати і для приготування пищи на дровах. Що і є основною перевагою цих грилів.

Немає коментарів: