31 березня 2010 р.

Термосумки

Сумками-холодильниками часто називають термосумки і термоконтейнери. Сумки-холодильники діють за принципом термоса, зберігаючи усередині себе тепло, або холод, і використовуються для короткочасного збереження продуктів гарячими, охолодженими або замороженими. Для тривалішого зберігання продуктів в сумці-холодильнику використовують акумулятори холоди, які є пластмасовими пакетами або коробочками-брикетами, заповненими тепломістким сольовим розчином. Час збереження продуктів холодними при помірних навколишніх температурах в більшості сумок-холодильників без акумуляторів холоду складає 3-5 годин. Літом сумка-холодильник - незамінна річ!

Термосумки -боксы
Термосумка SHOPPING 15L 
Оригінальна жіноча термосумка, яку можна узяти з собою і в магазин і на пляж. Вміщаються 5х1.5л пляшок. Широкі, зручні в перенесенні на плечі лямки.
Термосумки -боксы
Термосумка FOLDN COOL 10L Blue 
Текстильна сумка з термоізоляцією ущільнювача, в неї можуть бути упаковані 8 х 0.5 пляшки, складається з двох відділень, легка і симпатична, компактна в складеному стані, ідеальна для походів в магазин.
Термосумки -боксы 
Термосумка FOLDN COOL 20L Blue 
Ідеальний розмір сумки для легкового автомобіля (поміщається між переднім і заднім сидіннями). Об'єм 20л. У неї поміщається 4 бутлі місткістю по 1,5 літра. Зовнішнє нейлонове покриття легко миється.
Термосумки -боксы
Термосумка FOLDN COOL 30L Blue 
Зручний розмір для сімейного виїзду на пікнік або на дачу. Великий об'єм сумки і мінімум місця для її зберігання. Об'єм 30л. Всередині поміщається 8х1,5 л пляшок з напоями.
Термосумки -боксы
Термосумка Picnic Cooler 18L 
Красивий дизайн добре поєднується з ущільненою термоізоляцією. Об'єм 18л. Ідеальна термосумка для пікніків і подорожей. 2 великих ізольованих відділення дозволяють зручно розмістити Ваші продукти.
Термосумки -боксы
Термосумка Picnic Cooler 28L 
Красивий дизайн добре поєднується з ущільненою термоізоляцією. Об'єм 28л. Ідеальна термосумка для пікніків і подорожей. 2 великих ізольованих відділення дозволяють зручно розмістити Ваші продукти.
Термосумки -боксы
Акумулятори холоду 
Акумулятори холоду дозволяють тривалий час зберігати продукти в охолодженому стані, розраховані на багатократне використання, легко миються, можуть зберігатися в морозильній камері, виготовлені з екологічно чистих матеріалів.

Немає коментарів: