2 квітня 2010 р.

Старий фотознімок

Примусьте свої фотографії бути схожими на старі роздруківки з змитим квітами і пожовклий папір. Цей ефект - відмінний спосіб додати унікальне оформлення вашим знімкам. Зробити це вам допоможе наступний урок.
Отже, почнемо вивчення!
Спочатку подивимося на те, що у нас вийде


Крок 1. Відкриємо потрібну нам фотографію у фотошопі:

Крок 2. Щоб створити цей ефект для фотографії, ми будемо використовувати два шари регулювання Фільтра Фотографії. Кожен змінить колір в тіні і другий в основних моментах. По-перше, ми почнемо, створюючи шар регулювання Фільтра Фотографії, який торкнеться основні кольори зображення. У палітрі Слоєв натисніть на кнопку Створити новий шар, що (New Adjustment Layer) і з списочки виберіть Фотофільтр (Photo Filter)

Крок 3. Встановіть параметри для Фото фільтра як і на малюнку нижче

Крок 4. Переконайтеся, що у вас виділений шар з Фотофільтром і виберіть Зображення Зовнішній канал (Image> Apply Image). Ми використовуємо Зовнішній канал для того, щоб скопіювати зображення в маску шару. Ця техніка робить шар видимим тільки в основних моментах і призводить до кращих результатів, ніж зміна режимів накладання. Встановіть параметри як в автора:

Крок 5. Ми створили перший шар Фото фільтра для основних моментів фото. Тепер ми створимо ще один для тіней. Щоб зробити це, потрібно виділити перший шар Фотофільтра і натиснути Ctrl + J, щоб дублювати шар. Тепер виберіть щойно зроблену копію фото фільтра (цей шар повинен бути верхнім) і виберіть Зображення - Редагування - Інверсія (Image> Adjustments> Invert), щоб інвертувати маску шару. Інвертування маски змусить при редагуванні торкнутися тільки тіні цього зображення.

Крок 6Подвійний клацання по масці верхнього шару фото фільтра, щоб відредагувати параметри. Змініть фільтр на Холодний фільтр (80) (Cooling Filter (80)). Це допоможе перефарбувати тіні в синій відтінок.

Ось що повинно вийти після цього кроку. Це схоже на стару роздруківку, але ефект ще не до кінця досягнутий. У наступному кроці ми змінимо режими накладення цих верств, що допоможе нам прийти до остаточного бажаного результату.

Крок 7. Змініть режим змішування центрального шару (першого шару Фото фільтра) на Множення (Multiply), а верхнього шару (другого шару Фото фільтра) на Освітлення (Screen).

От ми й прийшли до того ефекту, до якого прагнули.

Ось, що зробив автор

Переклад: Вталій. Оригінал статті тут

Немає коментарів: