7 квітня 2010 р.

Палатка Hannah Apache II







Виробник Hannah 
Кількість міць 3+1 
Вага (кг): 4.95
Ціна (USD) 189.00
Водонепроникність тенту (мм) 4,000
Водонепроникність дна (мм) 10,000




Геометрія намету продумана таким чином, щоб забезпечити безпеку під час сильного вітру, а також форма входу максимально перешкоджає можливому потраплянню води при відкриванні.
Легко встановлюється і розбирається.


Каркас намети складається з 3-х мимобіжних стійок durawrap, вони збираються з трубчастих секцій діаметром 8,5 мм виготовлених з склопластика і зєднуючих дюралевих елементів. На внутрішню поверхню стійки нанесена спеціальна поліестерна плівка. Завдяки цьому збільшується міцність, термін служби, а саме головне полягає в тому, що при пошкодженні певної ділянки стійки, деформація не поширюється на всю довжину, а залишається в межах невеликої ділянки.
Це дозволяє продовжувати експлуатацію стійки без ризику зіпсувати намет або поранитися. Характерна конструкційна особливість - можливість незалежної встановлення зовнішнього тенту, що дозволить зберегти внутрішню частину сухий при монтажі під час дощу. Активну циркуляцію повітря забезпечують:
- «Рукави» з сітчастої тканини, розташовані у внутрішній частині і сприяють переміщенню повітря між зовнішньою та внутрішньою частиною;
- Відкриваються вікна з боків тенту намету;
- Є два входи - сприяє провітрювання.
Тент обладнаний двосторонніми застібками-блискавками YКК (високоякісні, функціональні, надійні блискавки, що гарантують комфорт при тривалому використанні). Вхідні блискавки закриті клапанами, щоб уникнути проникнення вологи. Палатка відмінно переносить експозицію ультрафіолетового випромінювання. Всі шви проклеєні поліуретанової стрічкою «tape», що є додатковою перешкодою проникненню вологи.
Палатка укомплектована всіма необхідними складниками, забезпечують зручність і комфорт:
- Вхід в намет продубльований протимоскітною сіткою;
- Всередині розташовані кишені для зручного розміщення дрібних речей, петлі для підвішування спорядження;
- Передбачена знімна кишеня-сітка, яка підвішується до зведення внутрішньої частини виробу. Наявність тамбура дозволить розмістити всі необхідні речі, спорядження, захистити їх від намокання або від попадання прямих сонячних променів. Ви можете використовувати цей додатковий простір за власним розсудом.
Вирушаючи в похід, ми сподіваємося, що протягом усього шляху нас буде супроводжувати удача і так хочеться, щоб була гарна сонячна погода, яка так піднімає настрій. Погодьтеся, що не завжди погода прихильна, нерідко трапляється так, що небо затягують хмари і нам на голову падає дощ в самий невідповідний момент.
Цей намет встановлюється легко і швидко, ви не встигнете навіть промочити ноги, і зовсім скоро будете насолоджуватися чашкою теплого чаю у сухому та затишному наметі, прислухаючись до шуму дощу.
Особливості:
- Дуже міцні матеріали
- Функціональні і високоякісні блискавки YKK
- Стійкий каркас з трьох Durawrap стійок
- Три точки перетину стійок
- Два входи з просторим тамбуром
- Форма входів максимально перешкоджає можливому потраплянню води при його відкритті
- Ефективна вентиляція
- Проклеєні шви
- Алюмінієві кілочки
- Компресійна упаковка
- Довічна гарантія на стійки
Характеристики
Розміри в упакованому вигляді 19х45 см
Розміри внутрішнього намету 220х185х120 см
Каркас 3 durawrap стійки Ø 8.5 мм
Матеріал дна хустки 185T RS поліестер,
10000 мм H2O Матеріал тенту  185T RS поліестер,
4000 мм H2O Внутрішня намет дихаючий 185T RS поліестер

Немає коментарів: