31 березня 2010 р.

Виробники туристичного спорядження

Alexika

Якщо ви читаєте каталог ALEXIKA, значить, ви нарешті зважилися послати до бісів собачим ці бетонні міські джунглі з вічними пробками, стресами і різного роду начальниками і чиновниками. І, леліючи в душі мрію, підкорити, якщо вже не все восьмітисячникі миру, то хоч би зайнятися спогляданням дикої природи на березі загубленої річки.
Але при цьому при всьому спати хочеться в теплі і комфорті, не випробовуючи моральних і фізичних мук, згадуючи про теплу квартиру в місті.


Для цього весь 2006, а до цього 2005, 2004. команда ALEXIKA провела в тестах, дослідженнях, довгих бесідах із заводами і виробниками матеріалів, щоб за дуже осудні гроші запропонувати вам максимально довершений інвентар для походів в будь-які точки планети.

Так, ми вважаємо, що навіть за не дуже великі гроші можна робити максимально комфортну і сучасну екіпіровку. Треба тільки старатися і не говорити, що, мовляв, для звичайних туристів немає необхідності в таких наворотах. Простій приклад: хто придумав, щоб затягування на капюшоні або тепловому комірі спального мішка були зроблені десь за плечем, або в самому незручному місці. Дуже просто, при виробництві зручніше робити вихід затягування в найближчому шві, ну а шов десь у вас за плечем. Та і взагалі, навіщо цей тепловий комірець потрібний, а відділення під подушку це взагалі блаж. Наш підхід інший.
Якщо затягування, то в зручному місці, і тепловий клапан, і відділення під подушку, і анатомічний крій капюшона - все це є в наших спальних мішках.
При виробництві наметів ми дотримуємося того ж принципу. Краще - більше деталей для комфорту і зручності, чим все як у всіх. Тому в колекціїALEXIKA 2007 ми додали додаткові входи на декількох моделях наметів, попрацювали над поліпшенням матеріалів і крою тентів. З'явилися і абсолютно нові моделі. У екстремальній серії наметів - MATRIX, а в кемпінговій - чудовий тент CHINA HOUSE. Ми вже випробували моделі колекції 2007 в горах і звичайних походах і нам вони дуже сподобалися. Ми упевнені, що ви отримаєте теж величезне задоволення від спілкування з природою, як і ми!

На сьогоднішній день на російському ринку ALEXIKA представляє наступні категорії туристичного спорядження: туристичний намет, спальний мішок, туристичний килимок, що самонадувається, і додаткові аксесуари.

ТУРИСТИЧНИЙ НАМЕТ . Лінія туристичних наметів ALEXIKA представлена трьома серіями: екстремальний туристичний намет , трекинговая туристичний намет і кемпінговий туристичний намет . Якісні, високотехнологічні матеріали, відмінна фурнітура, продумана конструкція, невелика вага, ще більше додаткових опцій - ось найголовніше відмінністьекстремальної серії , призначених для складних технічних сходжень і альпінізму.
Легкість, зручність і комфорт, якісна фурнітура, великі тамбури для речей, простота збірки і продуманість конструкції - відмінні риси трекингової серіїнаметів ALEXIKA. Максимальний комфорт, велика висота, якісна фурнітура, велика кількість додаткових опцій, величезні тамбури для речей або їдальні і при цьому простота збірки - це кемпінгова серія наметів, призначена для відпочинку на природі всією сім'єю. .


СПАЛЬНИЙ МІШОК. Спальні мішки ALEXIKA ми теж розділили на три серії:екстремальний спальник , трекинговий спальник , кемпінговий спальний мішок . Екстремальний спальний мішок включають спальники, призначені для дуже низьких температур, а так само спальники з ультра маленькою вагою. Спальні мішки конструкції кокон включені в трекинговую серіюспальників. Спальники - ковдри із збільшеною шириною, заввишки і додатковими капюшонами входять в кемпінгову серію спальних мішків для комфортного відпочинку на природі.

ТУРИСТИЧНИЙ КИЛИМОК, що САМОНАДУВАЄТЬСЯ. туристичні килимки, що Самонадуваються, з латунними ніпелями - простота, комфорт і якість від ALEXIKA, підрозділяються на три серії: трекинговий туристичний килимок , що самонадувається, і кемпінговий трекинговий килимок , що самонадувається . Трекинговиє моделі полегшені для зручності в подорожі, деякі моделі володіють спеціальним антиковзаючим покриттям. Моделі для кемпінгу імєєют збільшену товщину і ширину, деякі моделі мають подушку.

АКСЕСУАРИ. Аксесуари ALEXIKA включають посуд з неіржавіючої сталі,гермомешки і гермобаули для подорожей, подушки , карабіни , стропидля зберігання і перенесення килимків.



Mountain Hardwear Radical Thinking

Наступного року американська компанія Mountain Hardwear (MHW), що проводить інноваційний високотехнологічний одяг, аксесуари і туристичне спорядження для активного відпочинку і занять екстремальними видами спорту, відзначить своє 15-летие. Не дивлячись на свою достатньо коротку історію, MHW заслужено стала одним з лідерів на ринку спеціалізований продукції класу outdoor.
Компанія була заснована в 1993 році Майком Уоленфелзом і його друзями. Всі вони, будучи відомими альпіністами, скелелазами і гірськолижниками, зіткнулися з тим, що з тих або інших причин на ринку професійної екіпіровки не було продукції, яка б їх повністю влаштовувала. Тоді вони вирішили самі розробляти і проводити якісний одяг і спорядження, що їм з блиском вдалося!
Упор був зроблений на власний досвід, розвиток могутньої дослідницької бази, використання просунутих технологій і інноваційних матеріалів. Компанія швидко завоювала величезну популярність в Америці і Європі, і привернула увагу такого гіганта outdoor -индустрии, як Columbia. У 2004 році Columbia викупила контрольний пакет акцій MHW на умовах повного невтручання в справи компанії.
MHW зберегла свій менеджмент, без змін залишилася кадрова, маркетіновая і продуктова політика. Замість марка MHW отримала відмінну фінансову і дистрибутивну підтримку і можливість для швидкого зростання.
У Росії продукція марка MHW з'явилася всього рік тому, але завдяки своїй винятковій технологічності, надійності і продуманості дизайну виробу MHW швидко сталі популярні серед російських поклонників outdoor.

Акме-дизайн


Історично склалося, що основний колектив фірми в тому або іншому ступені мав відношення до туризму і альпінізму, чим і було обумовлено два основні напрями подальшого розвитку фірми: виготовлення спортивного спорядження для активного відпочинку і заввишки-будівельні роботи.
Детально ознайомитися з нашою продукцією ви зможете в каталозі , а тут хотілося б сказати декілька загальних слів про те, що ми хочемо запропонувати.
У восьмидесятих роках, при великій популярності туризму і альпінізму в нашій країні, мати необхідну екіпіровку було проблемою. Практично все спорядження доводилося виготовляти самим - спочатку для себе, потім для друзів, і вже наступним етапом стало створення в 1993 році серійного виробництва. У 1996 році ми вирішили спеціалізуватися на випуску рюкзаків, головним чином експедиційних.
Похідний рюкзак - серйозна частина спорядження. Перш за все він повинен бути зручний і надійний. Ці вимоги ми перш за все і враховували в наших конструкторських розробках.

Надійність виробів забезпечується використанням кращих сучасних матеріалів, а так само відпрацьованою технологією виготовлення. А такі торгові марки, як Cordura (тканина), Nexus (фурнітура), на наш погляд рекомендацій не потребують, і самі служать хорошою рекомендацією виробам, в яких застосовуються.

Ми бажаємо вам успіху у всіх ваших експедиціях, походах і сходженнях і сподіваємося, що наші рюкзаки допоможуть вам осилити будь-яку дорогу.


Red Fox


Якщо Ви закохані в дику природу, якщо Вам добре на скелях і на льоду, якщо Ваша стихія - бурхливий океан і вітрила над широкою гладінню озер, якщо Вас зачаровує вітер під крилом, скрип снігу в далеких полярних експедиціях, якщо Ви не представляєте повсякденність без активного відпочинку і спортивного стилю, то одяг і екіпіровка Red Fox - для Вас!

  Про компанію
Компанія Red Fox, що зарекомендувала себе на російському ринку спортіндустрії як один з провідних виробників високоякісного, сучасного і зручного спортивного одягу і спорядження для найширшого круга споживачів, вже впродовж 16 років підтверджує функціональність і відповідність світовим стандартам своєї продукції.
Торгову марку Red Fox, чиї високлассниє вироби відповідають найвищим вимогам надійності і комфорту, давно оцінили провідні російські і іноземні компанії, професійні спортсмени і любителі активного відпочинку.
Сучасні технології, матеріали і дизайн,, а також прекрасне поєднання захисту і комфорту в моделях Red Fox, розрахованих на використання в експедиціях будь-якого ступеня складності, привертають не тільки спортсменів, але і представників різних державних і спеціальних служб. Всі вироби фірми ідеально відповідають технічним вимогам: вони не промокають, зберігають тепло, «дихають», володіють властивостями клімат-контроля. Функціональність, продуманість кожної деталі, висока якість, технологія пошиття, відповідна кращим світовим стандартам, - їх відмінні риси.
Окрім десятків альпіністських команд, постійними замовниками компанії Red Fox давно стали багато державних служб. У одязі від Red Fox рятувальники брали участь в унікальних рятувальних операціях, армійські підрозділи успішно діяли у важких високогірних умовах, а альпіністи підкорили високі вершини миру.

Немає коментарів: